Venhorst 4

Seizoen 2022-2023

Sponsor: Andusta

 

Leiding: Jeffrey Maas en Roel Maas

(teamfoto volgt)

 

 

Seizoen 2021-2022

Leiding: Jeffrey Maas, Roel Maas

——————————————————————————————————————–

Seizoen 2020-2021

Leiding: Jeffrey Maas, Roel Maas

————————————————————————————————–

Seizoen 2019 – 2020

Leiding: Jeffrey Maas en Roel Maas

…………………………………………………………………………………………….

Seizoen 2017-2018
Shirtsponsor ANDUSTA

Logo Andusta

Leiding: Jeffrey Maas en Rob Jansbeeke

4e elftal

……………………………………………………………………………………………

2016-2017

v42016-2017b

Venhorst 4 ANDUSTA – FC De Rakt 5: 5-3

Op zondag 11 december 2016 speelde Venhorst 4 ANDUSTA  thuis tegen topper Fc De Rakt 5, dat bij winst vandaag wel eens de koppositie kon nemen. De technische leiding van Venhorst 4 dacht hier het zijne van en een beetje optimistisch was tevoren op het wedstrijdformulier al een 5-2 eindstand ingevuld. Uiteindelijk kwam hier natuurlijk niets van in en een paar minuten voor tijd scoorde fc De Rakt voor de derde keer: eindstand 5-3. Na 90 minuten in het vijfde was Christ van Dooren lekker warm gedraaid en hij zorgde er voor dat Venhorst 4 na afloop de overwinning op uitbundige wijze kon VIERen. Het scorebord van fa Manders moest natuurlijk mee op de foto, een beetje wazig weliswaar, maar zo keken de spelers later op de middag ook.

venhorst4extra

Verslagen:
18 sep 2016
Venhorst 4 – Blauw geel 18
Het was een mooie dag om de eerste competitiewedstrijd te starten. Geen zonnetje, geen regen, maar zoals ze dat noemen, goed voetbalweer. Het vierde vond het ook goed voetbalweer, en ging daarom vol goede moed de wei in, om hun kunde te showen op het veld. Het was de eerste wedstrijd van de competitie, en dan is het toch de vraag waar je staat als team. Zijn de aankopen en de nieuwe spelers uit de eigen jeugd nu echt zo goed als ze zelf beweren? Tijdens het oefenschema was er 1 kansloze nederlaag geleden, en een knap gelijkspelletje. Zou het vierde deze lijn door kunnen trekken naar deze wedstrijd? Na 90 minuten voetbal zouden er antwoorden moeten zijn.
Op veld vier, mocht Venhorst 4 op de voor hen vroege tijd (voor sommige overduidelijk te vroeg) van 11:00 uur aantreden. Na een intensieve warming up, was het daar zover, de eerste wedstrijd van het vierde. Met het eerste fluitsignaal van de goed fluitende Peter van Deursen werd de wedstrijd afgetrapt. Het vierde begon sterk aan de wedstrijd. Met een verdedigende instelling werd de wedstrijd ingegaan. De tegenstander werd dan ook niet of nauwelijks gevaarlijk. Echter bij de snelle uitbraken van Thijs en Tim was er weinig aansluiting, waardoor de aanvallende intenties ook stropte. Echter uit een goed genomen corner kwam de 1-0 voort. De aanvoerder Joris bewees maar weer eens een neusje voor de goal te hebben en kopte de goal binnen. Ook hierna bleef het initiatief aan Venhorst. Even later kwam Venhorst na een snelle ingooi zelfs op een verdiende 2-0 voorsprong! Daarmee gingen ze ook de rust. Waar Venhorst 4 4 fitte krachten in kon brengen, kon dit bij Blauw geel wegens een gebrek aan wissels niet. Aan het spelbeeld was te merken dat Blauw Geel tijdens de eerste helft al vele krachten aan had moeten wenden om Venhorst ook maar enigszins bij te benen. De ruimtes om te voetballen werden steeds groter, waardoor het initiatief bij Venhorst bleef. Blauw geel probeerde via de lange bal een opening te forceren, maar alle aanvallen strandden op de goed spelende verdediging. Vanuit de vele ruimtes op het middenveld kon Venhorst op zoek naar een goal. Na goed doorjagen van de spitsen John en Jelle kwam daardoor ook de 3de goal. De keeper van blauw geel leverde de bal in bij Joris, die met een mooiafstandschot over de keeper heen schoot, maar onder de lat en tussen de palen. Hierna was de we eigenlijk wel gespeeld, en de concentratie verslapte aan beide kanten. Venhorst scoorde nog wel enkele goals, waarvan er 2 een field goal waren (John, Thom), en 1 goal werd afgekeurd. Even verder in de tweede helft profiteerde Venhorst nog van de ongeorganiseerde verdediging van Blauw geel. Vanuit een snel genomen vrije trap van Joris kwam Jelle helemaal vrij te staan, die oog in oog met de keeper koeltjes afmaakte. De 4-0 was een feit. Omdat het 4-0 was, verdween een deel van de concentratie, waardoor Blauw geel kon scoren uit de lange bal. Hier profiteerde ze dan ook van door de 4-1 te maken. Even later was het nogmaals raak toen de lange bal vanuit blauw geel goed viel. Omdat er nog maar even te spelen was, kwam de overwinning voor het vierde niet meer in gevaar. Hierdoor pakte het 4de misschien onverwacht, maar zeker wel terecht nu al de eerste 3 punten van het seizoen, waardoor ze op een nette 4de plek staan.
Als alle spelers dezelfde inzet en strijd tonen, kan het nog wel eens mooi seizoen worden. Volgende week uit tegen het altijd lastig SCMH zullen we zien of het vierde deze verdiende zege een vervolg kan geven.

v42016-2017a