Venhorst 1(Jacobs Daken en WWW.zonnepanelen-wassen.nl) – SVSSS 1

Venhorst 1 – SVSSS 1 Na een weekje rust voor Venhorst om te herstellen van de tegenslagen van vorige weken en vol gas te gaan om weer eens een positief te boeken gingen de teams van Venhorst en  SVSSS  op De Voskuilen aan de slag. Uiteraard scheen het zonnetje weer als vanouds. Helaas konden er vandaag vanwege de coronamaatregelen geen toeschouwers aanwezig zijn bij de wedstrijd, maar de stemming was positief en ging Venhorst weer – zonder enkele geblesseerden- met een aantal jeugdige spelers van start. Nu misschien even een probleem, maar met het oog op de toekomst een goede zaak.

SVSSS begon sterk aan de wedstrijd en zette Venhorst meteen onder druk. Al in de 10e minuut leverde dat een doelpunt op, toen een voorzet vanaf links bij de 1e paal binnen getikt kon worden, 0-1. Even later leek Venhorst wat beter in de wedstrijd te komen, en Teun vd Putten schoot vanaf ca 20 meter hard op doel, maar de SVSSS doelman stopte zijn inzet. Enkele minuten later nam Jelle van Gerwen, ook vanaf ca 20 meter, de bal ineens op zijn slof, maar zijn knal werd gestopt door de SVSSS keeper.

Meteen hierna een snelle uitbraak door SVSSS en de 0-2 stond op het scorebord. Na het verweer van Venhorst gedurende een kwartier kwam SVSSS steeds meer en beter aan voetballen toe en Venhorst slaagde er niet meer in de bal enigszins in de ploeg te houden.

Met soms halsbrekende toeren….

In de 32e minuut kwam de uitploeg op 0-3; in de 40e minuut zagen we nog een knap schot van Lars ten Haaf net over de kruising en zo gingen beide teams met een 0-3 stand naar de geweldige thee van Jan van Sleeuwen. Met de hoop op een snelle “aansluitingstreffer” vertrok Venhorst voor de 2e helft. Na 5 minuten echter was de wedstrijd beslist toen SVSSS door een trefzekere kopbal op 0-4 kwam.

Efkes bijkomen….

Rob van Dooren leverde nog een goed schot af, dat net voorlangs ging, maar Venhorst kwam niet echt meer aan echt voetballen toe. Het laatste kwartier was niet meer het vermelden waard, hoewel SVSS de score nog wel opvoerde naar een voor Venhorst historische nederlaag van 0-9.

Een nederlaag die we snel gaan vergeten; positief was het langdurige bezoek van SVSSS aan de kantine en het levensmiddelenpakket van Coöp Rob Kanters, wat in de juiste handen terecht kwam! Volgende week naar Real Lunet, waar Venhorst wel vaker verrassend voor de dag is gekomen. Tot dan.

PS. Zo’n wedstrijd…..Niet te filmen, maar … zoals altijd….gelukkig hebben we de foto’s nog….