Pupil van de Week Mees

Op 13 november 2022 was Mees Peters Pupil van de Week, bij de wedstrijd tegen Hapse Boys. Mees speelt bij de Jo11 in de spits en houdt -dus-  van scoren. Zijn favoriete club is naast Venhorst PSV en zijn favoriete speler is Bou Manders. Hij eet het liefst friet met frikandellen en boerenkool vindt hij maar vies. Als hij geen profvoetballer wordt wil hij later games gaan ontwerpen. Hij voorspelde een 3-1 overwinning voor Venhorst, maar dat lukte -net- niet. Hieronder volgt zijn verslag:

 

Ik ben Mees Peters en ik was op 13 november pupil van de week bij Venhorst tegen de Hapse boys.

Ik moest al vroeg op de club zijn om vragen te beantwoorden in de bestuurskamer daarna ging ik mee naar de teambespreking daar hoorde de spelers wie er in de basis stonden en wie er reserve waren en daar bespraken ze ook het plan van hoe ze de tegenstander gaan aanpakken.

Na de bespreking gingen ze omkleden en muziek luisteren daarna gaan ze naar de warming-up op het veld daar mocht ik op de foto met het hele team en mocht ik mee overspelen met de reservespelers.

Tijdens de warming-up ben ik meegegaan naar de scheidsrechter en werd besproken wat de vlaggers mochten doen van de scheidsrechter er was er 1 van onze club en 1 vanuit haps.

Toen de wedstrijd begon mocht ik meelopen op het veld achter de scheidsrechter aan en mocht ik na de tos mocht scoren bij de tegenstanders in het doel en hij zat.

Venhorst kwam in het begin van de wedstrijd op 1-0 voorsprong Bou Manders gaf een assist op Finn van der Horst en die scoorde.

Daarna bleef Venhorst heel lang op de 1-0 voorsprong maar na de rust scoorde Haps de 1-1.

Venhorst scoorde nog wel 1 doelpunt maar deze werd helaas afgekeurd.

Na de wedstrijd ging ik naar de bestuurskamer en daar kreeg ik een oorkonde en lekkere hapjes en mocht ik op de foto voor het logo van Venhorst.

Ik vond het een hele leuke dag.

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Deel dit artikel
Laatste nieuws

Vacatures!!

Vacatures bij RKSV Venhorst: RKSV Venhorst  zoekt een nieuwe dames train(st)er . Voor het seizoen 2023-2024 zijn we op zoek

Lees verder >>

Voskuilencup08

Op zondag 27 november worden de prijzen uitgereikt van de 1e interne periode en van de (tussenstand van de)  Voskuilencup.

Lees verder >>