Nieuws Club van 50

Hierbij een update namens de club van 50. Er zijn dit seizoen alweer verschillende dingen aangeschaft. Het is je misschien al opgevallen, maar alle jeugdteams zijn voorzien van nieuwe tassen (10 stuks) gesponsord door de club van 50!

Verder zijn onze leiders van de senioren in een nieuw jasje gestoken! Het gaat om 23 jassen. Deze jassen zijn gesponsord door de club van 50! Staan ze er niet mooi op?

Ons terras is voorzien van 3 gloednieuwe picknicktafels. Gesponsord door de club van 50!

Verder zijn er elke donderdagmiddag techniektrainingen, verzorgd door voetbalschool van Jordy van Boxtel in samenwerking met enkele vrijwilligers van de club. De kosten van Jordy worden vergoed door de club van 50!

Heb je goede ideeën voor de club van 50 laat het ons weten via onze commissieleden (Ruud Gijsbers, Peter van Deursen, Hans Versteden)

Ben je nog geen lid?? Word snel lid en meld je aan via 1 van onze commissieleden of vul een formulier in, deze liggen achter de bar in de kantine! Kosten zijn €50,- per jaar; je steunt hiermee de vereniging en bovendien krijg je er nog een feestavond voor terug!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Deel dit artikel
Laatste nieuws

Voskuilencup15

Zondag 26 maart is het weer tijd voor de Interne Periodetitel met bijbehorende prijzen! Ook wordt dan de tussenstand in

Lees verder >>