Kermiswedstrijd 13 augustus

Sommige gebeurtenissen blijven beklijven…. En vergeet je nooit meer….. zoals bv

1592: Columbus wil naar Indië, verdwaalt, ontdekt per ongeluk Amerika en noemt de mensen daar indianen!!. Zie wat er van terecht is gekomen!

1600: Slag bij Nieuwpoort. En wij maar zingen dat we de Koning van Spanje altijd geëerd hebben. Blijkt niet de laatste fout van de Oranje familie!

1957: Oprichting RKSV Venhorst. Inmiddels zijn we 8 velden verder en zie wat er sindsdien nog meer gebeurd is….

1970: Feyenoord wint de Europacup. Iemand moet het voorbeeld geven…

1990: Wout Vinken wordt lid van de voetbalclub; in 2016 scoort hij voor het laatst voor Venhorst 1, uit tegen Sparta’18, 1-1.

2015: Venhorst I, II en V kampioen! Wel een goed jaar, maar wat weten we er nog van? Gelukkig hebben we de foto’s nog….

2021: Alweer een kermiswedstrijd met spektakel van de Veteranen

Op 13 augustus 2022 alweer de volgende editie van de traditionele Kermiswedstrijd met een optreden van het Veteranenteam en Venhorst 5, aangevuld met bekende (oud) spelers. Aanvang 17.00 uur. Liefhebbers en supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom.