Grote Clubactie RKSV Venhorst

RKSV Venhorst verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor een nieuw Pannaveld en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkooplink met QR-code in de mail

Onze jeugdleden ontvangen een mail; met daarin de QR code. Ze verkopen loten via de geprinte QR code, of op een telefoon waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

 

Verkoop loten vanaf de bank

Je kunt ook zelf de QR-code scannen met je telefoon of tablet. Je komt dan op jouw verkooppagina en deze pagina kun je dan direct delen via WhatsApp, social media en e-mail.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

Want we willen natuurlijk graag zo'n pannaveldje! Dus doe mee en koop dat lot! Dank je wel.

Loten kopen kan via onderstaande QR code of via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/rksv-venhorst/wilbert-d/5617756

 

De volgende prijzen zijn te winnen via de grote club actie: https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Deel dit artikel
Laatste nieuws

Vacatures!!

Vacatures bij RKSV Venhorst: RKSV Venhorst  zoekt een nieuwe dames train(st)er . Voor het seizoen 2023-2024 zijn we op zoek

Lees verder >>

Voskuilencup08

Op zondag 27 november worden de prijzen uitgereikt van de 1e interne periode en van de (tussenstand van de)  Voskuilencup.

Lees verder >>