Venhorst Dames 30+

Seizoen 2022-2023

Sponsor: Verstegen Reclame & Belettering

 

Leiding: Anita van Sleeuwen & Sjaak van de Ven

 

Seizoen 2021-2022

Vanaf het seizoen 2021-2022 is Verstegen Reclame & Belettering de nieuwe shirtsponsor van de Vrouwen 30+. Sinds de uitreiking van de shirts hebben de dames de smaak weer te pakken!  Zowel van VCO als van Volkel werd met ruime cijfers gewonnen!

Sponsor: Verstegen Reclame & Belettering

Staand vlnr: Leiding Sjaak vd Ven en Anita van Sleeuwen, Marion vd Sangen, Hanneke Kusters, Nancy vd Horst, Benita van Dijck, Corina van Dijck, shirtsponsor Verstegen. Gehurkt: Rosina van Dijck, Mara van Haandel, Sandy Ermers, Annelie Derks en Loes Vinken

 

……………………………………………………………………………………………………………………………..

..Seizoen 2020-2021

Ook dit seizoen mogen de dames gebruik maken van de shirts van:

Logo v Lieshout

Leiding: Sjaak van de Ven, Anita van Sleeuwen


Seizoen 2019-2020

Dames 30+ – Sporting ’70 Utrecht zondag 26-1-2020 11.00 uur
Nadat de ene na de andere wedstrijd voor de elftallen van R.K.S.V. Venhorst werd afgelast, waren het juist de dames van het 30+ team die deze zondag aan mochten treden tegen Sporting ’70 uit het verre Utrecht. Deze dames van Sporting ’70 hadden hun jaarlijkse teamuitje en zochten voor dit weekend nog een sportieve uitdaging. Nadat het contact gelegd was via onze wedstrijdsecretaris werden afspraken vastgelegd. De dames van Venhorst verschenen met 6 dames ten tonele terwijl Sporting ’70 over 10 dames beschikte.

Aangezien het een vriendschappelijke wedstrijd betrof, onder leiding van Kevin Kanters, werd afgesproken dat Venhorst de eerste helft Bertien en na de thee, heerlijk gezet door Tonny Maas (i.v.m. afwezigheid van onze trouwe theezetter Ties), Marieke van Sporting ’70 met Venhorst mee zouden doen. Marieke van Sporting ’70 had de dag van haar leven, ze scoorde door goed aangegeven ballen zelfs een hattrick en zo werd het uiteindelijk 12-1 voor de 30+ dames van Venhorst.

Nadat Venhorst een rondje ontving van Sporting ’70 en Marieke als dank een kan bier van Venhorst geschonken kreeg keerden de dames van Sporting weer terug naar hun verblijf, vakantiehuis de Coolhof in Boekel, de dames van Venhorst genoten in de kantine bij Arno en Carla nog even van een heerlijk broodje tonijn en keerden tevreden huiswaarts. Gelukkig waren ze het voetbal na al die maanden winterstop nog niet verleerd.

………………………………………………………………………….

Seizoen 2018-2019

18 mei 2019

Vrouwen 30+ kampioen!

Op een bij de wedstrijd passend zonnig sportpark De Voskuilen floot scheidsrechter Bert van der Wijst de wedstrijd op gang. De dames van Venhorst Vr 30+ tegen de huidige nummer drie in de stand Someren Vr 30+. Venhorst had aan een gelijk spel voldoende om de titel te pakken, maar simpel was dat niet. De spanning speelde blijkbaar toch een rol. Leidster Anita van Sleeuwen had zelfs een ingewikkelde formule op papier gezet om zo efficiënt mogelijk te kunnen wisselen. En de dames van Someren wilden zich ook niet zomaar gewonnen geven. En zo ontspon zich een spannende wedstrijd, die het talrijk opgekomen publiek soms tot ondraaglijke opwinding bracht. Nadat de 1-0 toch was gevallen door een inzet van Benita van Dijck begonnen de spelers van Venhorst 2, heel sportief, de kantine alvast te versieren. Maar op en langs het veld bleef de spanning voelbaar. Hoogste tijd voor een rustgevend glaasje ranja+, met extra pep. Coach Sjaak van de Ven zette intussen nog wat puntjes op de i, waarna de tweede helft kon beginnen. En na lang wachten was het weer Benita, die de verlossende 2-0 op het scorebord zette. Met nog tien minuten te gaan dacht het publiek dat de winst binnen was, maar op het veld dachten enkelen aan Ajax – Tottenham, je weet maar nooit. Bij de 3-0 door Annelie Derks was de beer geschoten en kon de huid verkocht worden. Toen de streng maar rechtvaardige scheids eindelijk affloot stormde iedereen het veld op en spoot de champagne alle kanten op en gingen de bloemen de lucht in. En zoals je dan vaak hoort: het bleef nog lang onrustig in en rondom Venhorst, speciaal in Uden waar het feest voortgezet werd. Nogmaals van harte gefeliciteerd dames. Met een speciale vermelding voor coach Sjaak van de Ven, die hierbij voor zijn 15e!!! kampioenschap in zijn carrière tekende.


……………………………………………………………………………………………………….

Seizoen 2017-2018

Shirtsponsor

Logo v Lieshout

Leiding: Sjaak van de Ven, Anita van Sleeuwen

Dames 30+2

Dames 30+

———————————————————————————————————————

2016-2017

Dames 7tal

…………………………………………………………………….

2016-2017

Leiding: Sjaak van de Ven, Anita van Sleeuwen

Venhorst Vr 30+
Het 2e vrouwenteam van Venhorst (Venhorst Vr 30+) speelde vrijdagavond bij Festilent de eerste drie wedstrijden in hun competitie. 7 tegen 7 op vrijdagavond, lichtwedstrijden van 20 minuten en dat drie keer achter elkaar tegen drie verschillende tegenstanders!?!? Vorig seizoen werd het damesteam kampioen op zondag tegen tegenstanders die meestal met dubbele cijfers naar huis werden gestuurd. Uitslagen van 15-0 waren normaal. Hoe zou de tegenstand nu zijn? Dat werd al snel duidelijk: de eerste wedstrijd tegen thuisteam Festilent 30+ werd ternauwernood gewonnen met een magere 1-0. De nieuwe, voor een appel en een ei aangetrokken talenten, Hanneke Kusters en Corina van Dijck moesten meteen volop aan de bak, maar dat ging ze goed af. Hoogste tijd voor lekkere thee en bitterballen……
Met het Venhorstse publiek meteen al op de banken volgde de 2e wedstrijd, tegen RKSOV Achates. Na een moeizaam begin begon het spel steeds beter te lopen en dat resulteerde uiteindelijk in een verdiende 3-1 overwinning. De term “kampioen” viel gelukkig nog niet, maar de 3e wedstrijd tegen Vios’38 zou een makkie moeten worden, want dat team had al twee wedstrijden verloren. Coach Anita van Sleeuwen deelde nog wat energiedrankjes uit en toverde de sterkste opstelling uit de hoge hoed. En weer won Venhorst, nu met 4-0, zodat het team, in ieder geval voorlopig, bovenaan staat.
Na afloop werden de eerste foto’s al gemaakt en bleef het in de kantine van Festilent nog lang onrustig.

venhorstvr30