Corona-maatregelen

Bijgewerkt: 7 januari 2022

De corona maatregelen hebben grote gevolgen gehad voor het sporten in teamverband, dus ook voor onze club.
Hieronder de gevolgen voor zowel onze senioren- als onze jeugdleden en publiek die gelden vanaf 11 januari. Bij een wijziging op de maatregelen wordt deze pagina zonodig bijgesteld.

We hopen dat we een zo ‘normaal mogelijk’ seizoen kunnen draaien. Om dit met elkaar te kunnen bewerkstelligen zullen we met elkaar de maatregelen in acht moeten nemen. De maatregelen blijven wijzigen. Houd deze pagina en de site van de NOC-NSF daarom regelmatig in de gaten.

Algemeen
De horeca op sportaccommodaties is gesloten en wedstrijden zijn niet toegestaan in amateurcompetities.
Vanaf 11 januari 2022 is sporten op buitensportlocaties mogelijk tot en met 17 jaar tussen 05.00 en 20.00 uur en voor 18 jaar en ouder tussen 05.00 en 17.00 uur.

Senioren

Trainen mag tot 17:00 uur. In overleg met leiders kan er iets georganiseerd worden.

Jeugd

Trainen mag tot 20:00 uur en wordt weer opgepakt. Wedstrijden spelen tegen andere vereniging is nog niet mogelijk om reisbewegingen tegen te gaan.
Verdere teamgerichte zaken worden gecommuniceerd via de jeugdcommissie en jeugdleiders.

Publiek
Publiek: het is niet toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie.

Specifieke aandachtspunten algemeen

• Consumptieverkoop in de kantine is niet mogelijk. De richtlijnen van de horeca gelden ook in onze kantine.
  • Kleed- en doucheruimtes zijn dicht.
  • Bidons van de club worden niet gebruikt voor het drinken, iedereen moet voor haar/zijn eigen bidon met drinken zorgen.

Tot slot verwachten wij dat iedereen zich houdt aan de algemene richtlijnen van het RIVM.