Buurtvoetbaltoernooi 2022

Vanwege de – eigenlijk kei onverwachte – nacompetitie verplichtingen van Venhorst I  vielen er links en rechts enkele kandidaat buurtvoetbalspelers af, waardoor natuurlijk enkele buurten plotseling problemen kregen om voldoende spelers op de been te brengen. Maar met goede wil en passen en meten konden we toch met 11 buurten beginnen. En dit keer vrij vroeg, start om 9.00uur, want om 13.00 uur moesten we plaats maken voor de nacompetitie kraker tegen Zwaluw VFC.

En alweer waren de weergoden met ons: een zalig zomers zonnetje nam bezit van de sportvelden en spelers en speelsters wilden de grasmatten op al voordat ze aan de beurt waren. De scheidsrechters floten, de ballen rolden en toen de rook opgetrokken was bleek buurtvereniging De Peelhorst de finale met 2-1 gewonnen te hebben van Statenweg West. Hopelijk zien we de wisselbeker volgend jaar weer terug. Westerdeel won de begeerde trofee voor de sportiefste buurt, waarbij opgemerkt mag worden dat het hele toernooi, ook dankzij de bijzonder bekwame scheidsrechters, heel sportief is verlopen. Tot buurtvoetbalkei van het jaar werd Christ van Dooren uitgeroepen, die er altijd voor 100 % bij is als zijn buurt er bij is. Proficiat allemaal.

We willen hier ook even iedereen bedanken die mee geholpen heeft: Mari van de Wetering als EHBO’er, Hans Versteden, Peter van Deursen, Bram van Lankveld en Kevin Kanters als scheidsrechters, alle kantine medewerkers natuurlijk, Martien van der Horst voor alle kaarsrechte lijnen, Tinus van de Wetering, Peter van Deursen en Johnny van Lankveld (en mijzelf!) voor de voorbereidingen en het verloop van het toernooi. Tenslotte een dankwoord aan COOP Rob Kanters, die spontaan de prijzen voor de loterij beschikbaar stelde, hartelijk dank. Ons medeleven gaat uit naar Ruud Gijsbers, die wel loten kocht, maar niet bij de trekking aanwezig kon zijn. Zijn lotnummer 242 viel net buiten de hoofdprijs (nummer 243!). Volgend jaar beter Ruud, en hopelijk ook iedereen graag weer tot volgend jaar.

 Uitslag:

1.Peelhorst

  1. Statenweg West
  2. Daandelendennen
  3. Kraaiendonk
  4. Voskuilen
  5. Meiplein
  6. Zonnedauw
  7. Statenweg Dorp
  8. Telefoonstraat

10 Westerdeel

  1. Akkers*)

*) Zie foto boven: toen winnaar, nu laatste. Wat een verhuizing al niet kan doen…..

Sportiviteitsprijs: Westerdeel

Buurtvoetbalkei:  Christ van Dooren

Prijzen Loterij, beschikbaar gesteld door Supermarkt Coop Rob Kanters

 

 

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Deel dit artikel
Laatste nieuws