Bas van der Ven nieuwe hoofdtrainer

Bas van der Ven volgt in het nieuwe seizoen 2023 – 2024 Michaël van Doren op als hoofdtrainer van R.K.S.V. Venhorst.

Na de bekendmaking van het stoppen van Michaël waren er direct vele aanmeldingen van mogelijke kandidaten voor de functie van hoofdtrainer voor onze mooie vereniging. Na het maken van een eerste selectie is er met een aantal uitgekozen kandidaten gesproken door de Technische Commissie. Uiteindelijk heeft er met twee kandidaten een tweede gesprek plaats gevonden met o.a. een afvaardiging van de spelersraad en leiders. Na dit tweede gesprek is de keuze gevallen op Bas van der Ven.

Bas is 36 jaar oud, woonachtig in Schaijk, waar hij 323 wedstrijden in het eerste heeft weten te spelen. Op dit moment is Bas hoofdtrainer bij SV TOP Zaterdag 1 (4e Klasse), waar hij in het verleden Trainer / Coach is geweest van DAW Schaijk 2, HVCH onder 19, FC Den Bosch onder 13 en assistent DAW Schaijk 1.

Bas zelf kijkt er naar uit om te gaan werken met de jonge leergierige groep die voorhanden is bij Venhorst. Bas geeft aan blij te zijn met het gekregen vertrouwen van R.K.S.V Venhorst waarbij hij zichzelf goed terug ziet in de ambitie en visie van de club.